Spritsa genom sifonen ut Bloody Maryskummet i botten av skalen, lägg ned pilgrimsmusslorna och toppa med vodkakaviar, gräslök och något blad av stjälkselleri
Torka pilgrimsmusslor på hushållspapper. Grilla pilgrimsmusslorna 1 minut på varje sida över direkt glödvärme. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 2 12 färska eller frysta stora pilgrimsmusslor utan rom . 2 msk finskuren gräslök
Blanda ner laxrommen i citronetten och den finhackade gräslöken. Pilgrimsmusslor med citronette och pepparrot 5 propoints. 12 st pilgrimsmusslor. 1 knippe finhackad gräslök. Pilgrimsmusslor med citronette och pepparrot 5 propoints 4 portioner. 12 st pilgrimsmusslor. 1 knippe finhackad gräslök
Strö över gräslök. I ursprungsreceptet serveras tre pilgrimsmusslor per person som en hel rätt. På bilden ovan hade jag vanlig potatis i purén och hade missat köpa gräslök
gräslök. Till garnering gräslök krutonger på brioche. 200 g pilgrimsmusslor utan romsäck. 1 kg pumpa (skalad, urkärnad och tärnad) 0,5 l standardmjölk 0,5 l grädde 1 kalvbuljongtärning 1 dl grapejuice salt tabasco 2 msk smör 200 g pilgrimsmusslor utan romsäck 0,5 vitlöksklyfta, finhackad worcestershiresås
Lägg på grapefruktsklyftor och strö över chili och gräslök. 16 stora pilgrimsmusslor. 1½ dl hackad gräslök vattenkrasseSkiva musslorna tunt med en vass kniv
Toppa med gräslök och servera direkt. Dela pilgrimsmusslorna på längden med en vass kniv så att du får 12 lite smalare skivor. 1 msk Gräslök - färsk. 200 g Pilgrimsmusslor
Toppa med gräslök och servera direkt. Dela pilgrimsmusslorna på längden med en vass kniv så att du får 12 lite smalare skivor. 6 st pilgrimsmusslor. 1 msk gräslök , fint skuren