PetitsChoux minisemlor med hallongrädde. Vispa grädden luftig och mosa hallonen med en gaffel. Skär av toppen på varje petitchoux, fyll med mandelmassa och hallongrädde
Petitchoux. Éclarier fyllda med vaniljkräm, hallonsylt, clementin och grädde, bjöd jag bland annat på till födelsedagsfikat vid helgens firande av min brors födelsedag
-Mousse au chocolat, serverades med vispad grädde, egengjorda maränger, chokladdekorationer och bär-Petitschoux, små luftiga, lätta bakelser som kan fyllas med alla möjliga godsaker, igår blev det hallongrädde-Pannacotta à la vanille, okej det är inte så franskt, men de gör faktiskt Pannacotta i Frankrike också, särskilt i den södra delen där de har influerats av Italien
Dessa är fyllda med chokladgrädde och hallon, men det går lika bra med andra bladningar, prova exempelvis hallonkvarg, vispad vaniljkvarg – testa dig fram och hitta din favoritfyllning