Petit choux hallon recept

Petit choux med hallonmousse

Petit choux med hallonmousse

Det är viktigt för att petitchouxerna ska höja sig vid gräddningen. Vispa grädden hårt och blanda med kesella, hallon och vanilj-socker i en bunke
Petit choux med hallonmousse

Petit choux med hallonmousse

Det är viktigt för att petitchouxerna ska höja sig vid gräddningen. Vispa grädden hårt och blanda med kesella, hallon och vanilj-socker i en bunke
Petit choux med chokladfluff

Petit choux med chokladfluff

Detta är viktigt då petitchouxerna ska bli fluffiga under gräddningen. Skär snitt i petitchouxer och spritsa i chokladfluffet
Petit Choux

Petit Choux

Klipp en öppning och spritsa i vaniljgrädden och lägg ev också i ett hallon. Ni ser väl Hela Sverige Bakar
Petits Choux-minisemlor med hallongrädde

Petits Choux-minisemlor med hallongrädde

PetitsChoux minisemlor med hallongrädde. Vispa grädden luftig och mosa hallonen med en gaffel. Skär av toppen på varje petitchoux, fyll med mandelmassa och hallongrädde
Ännu en dag med fransk matlagning!

Ännu en dag med fransk matlagning!

-Mousse au chocolat, serverades med vispad grädde, egengjorda maränger, chokladdekorationer och bär-Petitschoux, små luftiga, lätta bakelser som kan fyllas med alla möjliga godsaker, igår blev det hallongrädde-Pannacotta à la vanille, okej det är inte så franskt, men de gör faktiskt Pannacotta i Frankrike också, särskilt i den södra delen där de har influerats av Italien
Kalasbuffé!

Kalasbuffé!

Briocher, macarons, småkakor, wallonbullar, banan och chokladpaj, tartletter, chokladfyllda petitchoux och tårta
Fastlagstisdag

Fastlagstisdag

Det tyckte inte jag, konsistensen motsvarade snarare petitchouxer. Då tror jag att jag ska blanda hallon med grädd-/yoghurtfyllningen

Petit chouxer

Dessa är fyllda med chokladgrädde och hallon, men det går lika bra med andra bladningar, prova exempelvis hallonkvarg, vispad vaniljkvarg – testa dig fram och hitta din favoritfyllning

Petit chouxer 060321

Blanda ner hallon och smaka av med socker. Petitchoux. Låt peteit chouxerna kallna på galler. Om du använder frysta hallon bör de inte ha tinat

Petit choux med hallonmousse

Det är viktigt för att petitchouxerna ska höja sig vid gräddningen. Vispa grädden hårt och blanda med kesella, hallon och vanilj-socker i en bunke

Christinas Petit-Choux

Fyll varje petitchoux med vaniljkräm och lägg i ett hallon. Ta en petitchoux och fyll en spritspåse med pastry cream