Låt smeten svalna något och vispa ner ett ägg i taget och tillsätt en nypa salt. Petitchoux är ett franskt bakverk som är fluffiga och lätta, och man kan fylla dem med vad som helst
Ta av kastrullen från värmen och tillsätt äggen ett i taget och vispa ihop till en slät smet. Idag har jag bakat de här goda petitchouxen efter att ha sett ett avsnitt av hela sverige bakar då de skulle göra munsbitar och den ena skulle vara en petitchoux
Ta från värmen och tillsätt äggen ett i taget under kraftig vispning. 13 ägg. 1Receptet gäller för 12 st 75 g Arla® Svenskt Smör 2 dl vatten 2 dl vetemjöl 3 äggSätt ugnen på 200°
Låt svalna något och tillsätt äggen ett i taget under kraftig vispning. Efter en del funderande föll valet på petitchouxer, som jag faktiskt aldrig har gjort tidigare
Häll smeten i en kall kastrull och blanda i ett ägg i taget. PATE A CHOUX. 3 st ägg. Spritsa smeten på en bakplåtspapper och tryck ut små runda former och lägg på varje petitesserchoux degen och grädda i ugnen på 180 grader i ca 35 minuter. 3 st ägg
Tillsätt salt och vispa i ett ägg i taget, rör med en träslev tills allt är blandat. Klipp en öppning och spritsa i vaniljgrädden och lägg ev också i ett hallon