Så just egna inlagda persikor är det som står på schemat idag, denna ljuvliga frukt som har en söt men ändå fräsch smak passar perfekt att koka in, man kan givetvis äta dessa inkokta precis som de är eller som jag kommer göra nämligen en tårta där persikan ska få spela huvudrollen
Protein cheescake med vanilj, persika och hemmagjord mandelmassa. vaniljpulver. vaniljpulver. 1 tsk vaniljpulver. 30 g vassle (Vanilj/ vit choklad). 1 tsk vaniljpulver. 2 persikor 2 ägg 30 g vassle (Vanilj/ vit choklad)
Ett smakrikt, fruktigt vin med inslag av fat, persika, örter, äpplen, nötter och vanilj. Nyårsaftonens huvudrätt var precis som förrätten mycket lyckad och god
Den bestod av inkokt persika, vaniljglass och hallonsås. Inför servering vispar du upp grädden och smaksätter den med äkta vanilj eller gärna en skvätt vaniljvodka och monterar snabbt tårtan för att bäras fram till de glada gästerna
Här har jag tagit persikor som jag skar ned och blandade med vaniljpulver och pyttelite socker. Och här är det som synes blåbär som jag blandade med vanilj, socker och lite potatismjöl då bären var frysta
Då gjorde jag ugnsbakade persikor i kolasås med whisky, POPCORN & vaniljglass. Jag tycker om att först smälta sockret för att därefter hälla i de övriga ingredienserna i form av smör, grädde, honung och vanilj