Enenda smet, ändå blir resultatet enkaka med två lager. Min variant har en mild smak av apelsinchoklad som för tankarna till det klassiska godiset romerska bågar
Låt kakan kallna. Det måste vara en av de absulot enklastekakor/desserter man kan göra. Jag har haft en burk kondenserad mjölk liggandes sedan i julas, då jag skulle haft den till ett par kolor jag hittade i ett nummer av Donna Hay, men så blev de aldrig gjorda
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar av den gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Innan jag var med de båda småflickorna bakade jag några mjuka kakor och fick lite minnesbilder. I den finns ett recept på en mjuk kanelkaka som alltid gjorde succé när eleverna fick baka den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.