Sila såsen och smaka av med dragon, salt och alla pepparsorter. dragon, efter smak. Pepparsås 3 lökar timjan smör 5 cl konjak 5 cl madeira 3 dl nötbuljong, gärna hemkokt 3 dl vispgrädde dragon, efter smak 1 nypa salt och svartpeppar 1 nypa vitpeppar 1 nypa rosépeppar 1 nypa grönpeppar ev
Servera pepparbiffen med ugnstomaterna, klyftpotatisen med rödlök, konjak- och pepparsåsen samt grönsallad som förslagsvis babyspenat toppad med lite olivolja samt balsamvinäger
En smarrig gryta på fläskfile, senap och dragon. ) glas vin gärna Filé a la Solvik4 personer6-8 hg fläskfilésalt och pepparSås. 3 dl creme fraiche3 dl grädde1,5 msk kinesisk soja4 msk chilisås2 vitlöksklyftor1,5 msk dijonsenap5 tsk dragonsvartpepparcayennepepparGör så här
då förstår ni hur god den är Enkel att göra och för den som gillar dragon är den rena rama drömmen. Filé a la Solvik4 personer600-800 gr fläskfilé i skivorsalt och pepparSås. 6 dl creme fraiche och grädde1,5 msk kinesisk soja4 msk chilisås2 pressade vitlöksklyftor1,5 msk senap5 tsk dragonsvartpepparCayennepepparGör så här
Till detta bjöds fläskfile m pepparsås. 6 bakpotatisar1 tsk dragon1 påse västerbottenost100 g parmesanostSmör , Salt o pepparSkiva potatisarna i 1 cm bitar, koka i 10 min i lättsaltatvatten o dragonen. 1 tsk dragon
Tillsätt grädde, creme fraiche, dragon, oxfond och tomatpuré. Jag och min man älskar pepparsåser så försöker ofta experimentera fram nya och denna gjorde vi en dag i september när det var kallt och regnigt ute
Pepparsås. vitpepparkorn, schalottenlök, dragon i en kastrull tills det kokat ner. vispning till vinäger- och dragonblandningen direkt i kastrullen eller
Lägg lök, pepparkorn, vinäger och dragon i en kastrull. För att rädda middagen slängde vi ihop en pepparsås som min kompis Johanna hade tipsat om på Matmolnet och tur var väl det