Första lagret – Skinkosten blandas ut med pepparrotsvisp och hästkött. Kavringen i det mellersta lagret har exempelvis bytts ut mot vanligt landgångsbröd
Vispa ihop cream cheese, pepparrotsvisp och grädde med elvisp i en bunke. 3 msk pepparrotsvisp. 10 skivor rågbröd, kavring eller liknande. 3 msk pepparrotsvisp
Vispa ihop cream cheese, pepparrotsvisp och grädde med elvisp i en bunke. Istället för att använda kavring eller annat bröd fungerar det utmärkt med en bit paprika
Lägg lammet på kavringen och toppa med pepparrotsvisp och hackad gräslök. Pepparrotsvisp tycker jag är en fantastiskt god och billig produkt (en utan de få halvfabrikat jag använder) som är perfekt för att spara tid
Blanda hamburgerkött, gräslök, philadelfiaost och pepparrotsvisp efter smak, kanske en msk. Snitt med rökt kött och syltade kumquats10 små snittar100 g rökt hamburgerkött eller oxinnanlår1 knippe gräslök100 g philadelfia ostpepparrotsvispsalt och nymald svarpeppar5 skivor kavring eller lingongrovaGör så här. 5 skivor kavring
Det rökta apelsinmarinerade ankbröstet köpte vi färdigt och skar det i lövtunna skivor som vi rullade ihop och la på kavring med lite pepparrotsvisp till
Blanda grädden med gräddfil, lax, gräslök, svartpeppar och pepparrotsvispen. Skär kavringen i mindre bitar och lägg i en mixer eller matberedare tillsammans med det smälta matfettet