PepparkaksCheesecake Med Ädelost
samnils22
samnils22

PepparkaksCheesecake Med Ädelost

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • BOTTEN
  • 45 g Smält Smör
  • 50 g Digestivekex
  • 50 g Annas Pepparkakor
  • FYLLNING
  • 250 g Valfri Ädelost
  • 2.5 Dl Creme Fraiche
  • 2 Gelatin Blad
  • Du Kan Ha Valfri Topping Som Passar Ädelost
  • Tex Fikon, Päron Och Valnötter

Beskrivning

    1, mixa ihop peparkakorna med digestivekexen till smulor. Tillsätt smöret och blanda det.
    2, tryck ut smulorna i en form "16cm i diameter" sedan ställd den i ett kylskåp ca 30 min
    3, lägg ner gelatinbladen i kallt vatten och låt stå 10 min.
    4, mosa sönder ädelosten i en bunke. Vispa med elvisp till den blir krämig tillsammans med créme Fraichen.
    5, smält gelatinet och häll ner det i fyllningen.
    6, vänd ner smeten i formen och ställ den i kylskåpet ca 5 Tim.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.