God fredag till er alla, idag lägger vi en ny juldessert till vår samling av juliga efterrätter, kanske en frisk pepparkakscheesecake kan passa fint att fira adventshelgen med
Blanda färskost, äggulor, florsocker, grädde och choklad. Vi bjöd bland annat på en Pepparkakscheesecake som jag hade förberett några dagar tidigare och hade i frysen
Rör ihop färskost och socker med elvisp. 200 g färskost. Botten. Krossa pepparkakorna i matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel
Vispa färskost och vispgrädde till en fluffig smet. 300 g färskost. 300 g färskost. Jag har ju helt klart fått en grej för pepparkakor den senaste tiden
Mixa färskost och blåmögelost till en slät kräm och häll i formen. 300 g färskost. Använd en rund eller fyrkantig form som rymmer ca 1 ½ l och klä insidan med plastfolie
200 g färskost. Smält matfettet. Krossa pepparkakorna fint och blanda smulorna med fettet. Tryck ut blandningen i en form, ca 22 cm i diameter, gärna med löstagbar kant