Rör ner yoghurt och sylt. Bland annat denna Mjuka pepparkaka kommer det att bjudas på till glöggen. 1 dl vaniljyoghurt (el gräddfil, filmjölk, naturell yoghurt). 2 ägg 1 dl vaniljyoghurt (el gräddfil, filmjölk, naturell yoghurt)
1 dl creme fraiche, funkar lika bra med tex gräddfil eller tjockare yoghurt, jag tog vanilj yoghurt. 1 dl creme fraiche, funkar lika bra med tex gräddfil eller tjockare yoghurt, jag tog vanilj yoghurt
Låt svalna lite och tillsätt yoghurten. Jag är nästan mer förtjust i mjuk pepparkaka, nåt som min mormor Daisy var helt klart världsbäst på att baka när vi växte upp
Mjuk pepparkaka med lingonsylt. 1 dl mjölkfri yoghurt. Låt fiberhusk svälla tillsammans med rapsolja och yoghurt i en skål ca 10 minuter. 1 dl mjölkfri yoghurt. 2 ägg Låt fiberhusk svälla tillsammans med rapsolja och yoghurt i en skål ca 10 minuter Blanda ihop de övriga torra ingredienserna och rör ner med det "blöta"
Mjuk pepparkaka med lime och ingefärsfrostning ca 10-12 bitar. 1 – 1,5 dl grekisk yoghurt 1 – 1,5 dl philadelphiaost (light) ca 1 msk riven ingefära (smaka av) Rivet skal från en lime 1-2 msk valfri sötning (jag hade honung och stevia). 1,5 dl grekisk yoghurt 1 – 1,5 dl philadelphiaost (light) ca 1 msk riven ingefära (smaka av) Rivet skal från en lime 1-2 msk valfri sötning (jag hade honung och stevia)
Vispa ägg och strösocker fluffigt och blanda i smöret och yoghurt. Häromdagen hamnade jag i ett bakningsflow…resultatet blev då bland annat en mycket god mjuk pepparkaka med lingontopping