Servera lutfisken med såsen, kokt potatis, kryddpeppar, grön ärtpuré och eventuellt stekt bacon eller stekt fläsk i små tärningar som man gör i Bohuslän och i Norge
Salta och krydda med kryddpeppar. Lägg lutfisken i blöt i rikligt med kallt vatten. Lägg i senapen och smaka av med mer senap, salt, socker och peppar efter egen smak
Servera lutfisken med såsen, kokt potatis, kryddpeppar, grön ärtpuré och eventuellt stekt bacon eller stekt fläsk i små tärningar som man gör i Bohuslän och i Norge
Salta och krydda med kryddpeppar. Lägg lutfisken i blöt i rikligt med kallt vatten. Lägg i senapen och smaka av med mer senap, salt, socker och peppar efter egen smak
Ingredienser Hollandaisesås 300 g smör 3 äggulor 1 citron 1 tsk vitvinsvinäger grädde salt och pepparLutfisk 300 g urvattnad lutfisk Pocherat ägg 6 ägg 4 msk ättika salt Potatis och ärtor 120 g potatis 200 g frysta ärtor 1 salladslök smör till stekning dill till garnering