Toppa med färska bär. Vispa äggvitan till ett fast skum med en elvisp eller i en köksassistent. hallon, vinbär, blåbär, björnbär, jordgubbar) Gör så här
Toppa med färska bär. Vispa äggvitan till ett fast skum med en elvisp eller i en köksassistent. hallon, vinbär, blåbär, björnbär, jordgubbar) Gör så här
En segkrispig pavlovamed gräddig vaniljfyllning och massor av bär och passionsfrukt. ) Förutom pavlovan bjöds vi även på torskpaket, ris och fetaostsallad
Vacker, färggrann och smältande god är denna Pavlovamedbär som vi frossade i förra helgen. Överbliven äggvita, vispad grädde och en drös medbär samt minimal insats bildar denna i mitt tycke perfekta skapelse
Dessa minipavlovor med smak av limegrädde och färska bär är supergoda och lätta att göra. Gärna med lite högre kanter så det bildas en "grop" i mitten där fyllningen kan läggas
Gör i ordning pavlovorna en kort stund före servering genom att skeda på generöst med lemon curd och toppa med vispgrädde och skivade jordgubbar (eller något annat färskt bär)
Dekorera sedan medbär och ringa över lite mer limecurd. bär till topping. Nu när påsken är här och man ska träffa släkten så kan det vara bra att kunna slänga ihop något lite snabbt, därför detta recept på en underbart god pavlovamed limecurd