Rosta mandelspån i en het panna tills de fått lite färg. Strö över Pavlova. Jag garnerade även med nga myntablad och valde blåbär som bär på min pavlova denna gr
Byt ut mandelspån mot kakao i marängen, också fantastiskt gott. Hur som haver om vi backar bandet och tar oss tillbaka till den där smarriga godsaken som man kan trösta sig med, så är den verkligen en av mina stora favoriter, Pavlova
Pavlova med choklad och mandel. Blanda försiktigt i kakao och mandelspån i smeten. 50 g mandelspån. Vet ni, jag tror minsann vädrets makter hörde min bön,
Blanda försiktigt i kakao och mandelspån i smeten. 50 g mandelspån. Sätt ugnen på 130 grader. Blanda äggvita, strösocker och saft av citron i en rostfri bunke
Vänd försiktigt ner resten av sockret och mandelspånen. 1 dl mandelspån. Sätt ugnen på 100 grader. Vispa äggvitorna, ättiksspriten och 1 dl socker fast med en elvisp, det ska gå att vända bunken upp och ner utan att det rinner ut