Dela den färdiga botten i två lika stora bitar och lossa bottnarna, från bakplåtspappret, med hjälp av ex-vis ett styvt tallriksunderlägg i plast som ”förs in under”
En av de allra första matlagningstävlingar jag vann, var med en marängtårta. Varför valet föll på en marängtårta berodde på att jag gjort några satser fuskbea till kräftkalaset och behövde använda vitorna
Bred först smörkrämen på marängtårtan och sedan den vispade grädden. Igår när vi firade mors-dagmed våra mammor passade jag på att bjuda på den här efterrätten och den levde verkligen upp till förväntningarna
Toppa med färska bär. Vispa äggvitan till ett fast skum med en elvisp eller i en köksassistent. hallon, vinbär, blåbär, björnbär, jordgubbar) Gör så här
Toppa med färska bär. Vispa äggvitan till ett fast skum med en elvisp eller i en köksassistent. hallon, vinbär, blåbär, björnbär, jordgubbar) Gör så här
Tårtfatet vann jag på en skidtävling när jag var en nio-tio år, så det har hängt med länge. Garnera din pavlovamed de tjusiga små bären och flagad mandel
En segkrispig pavlovamed gräddig vaniljfyllning och massor av bär och passionsfrukt. Så då åker vi till Väsby och firar midsommar med sill, lite grillat och säkert en del färska bär
Bästa sättet att fira in det nya året är med en riktigt god tårta, och då gärna en Pavlovatårta. spröd maräng på ytan, men med krämigt, fluffigt innehåll och en frisk, fruktig fyllning som balanserar marängens sötma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.