Ugn. 175º. Koka pastan enligt förpakningen, låt vattnet rinna av pastan i en durkslag. häll tillbaks den i kastrullen (ej på varma plattan), häll över 75 g smält smör över dem och blanda
Idag damp ett bokfynd från nätet ner i brevlådan. ”Carl Butler i grekiska kök” från 1997. En kokbok och reseskildring där Calle återbesöker favoritplatser, olivodlingar, vingårdar, bagerier och bjuder på de grekiska recept som han älskade
1. smält 2 msk smör i en kastrull och blanda ner den nykokta pastan så att den blir blank. Vispa äggvitan till hårt skum och rör ner den och riven ost i pastan
1. Smält 2 msk smör i en kastrull och blanda ner den nykokta pastan så att den blir blank. Vispa äggvitan till hårt skum och rör ner den och riven ost i pastan
Smält 2 msk smör i en kastrull och blanda ner den nykokta pastan så att den blir blank. Vispa äggvitan till hårt skum och rör ner den och riven ost i pastan
Stek löken och kycklingfärsen i oljan. Häll i vinet och tomaterna. Smaksätt med persiljan, salt och peppar och låt köttfärsröran stå på svag värme i ca 15 minuter
Smält 2 msk smör i en kastrull och blanda ner den nykokta pastan så att den blir blank. Vispa äggvitan till hårt skum och rör ner den och riven ost i pastan