Stek kycklingfärsenpå hög värme under omrörning till ett fint smul. 400 g kycklingfärs. 1 förp tacokryddmix (påse). 400 g kycklingfärs 1 förp tacokryddmix (påse) 1 dl vatten
Jag börjar nu min tjänst som kokerska/barnskötare på ett litet föräldracooperativägd förskola där ekologiskt, närproducerat är i fokus när det kommer till matlagningen och inget hel- eller halvfabrikat får komma innanför dörrarna
Blanda och låt stå på medelvärme. Fräs lök, vitlök och kycklingfärs. Skiva zucchinin på längden. Lägg zucchini i botten på en ugnssäker form, på med halva kyckllingröran, toppa med halva rivna osten, gör ett lager till
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.