Resultatet blev en pasta med kycklingfilé med en massa goa grejer i. Hade en kylskåpsrensning och hittade lite pesto, några soltorkade tomater, en röd paprika mm
Finhacka löken. Varför inte göra en god gratäng av alla familjers vardagsrätt, pasta och köttfärssås. Jag gjorde hemmagjord pesto och hade lite grann kvar så jag blandade i den i köttfärssåsen och man känner hur den goda smaken av pesto träder fram
Jag hade även tomat och lök med lite olivolja, fetaost, flingsalt och peppar till. Servera till pasta. 3-4 kycklingfileér 4 pers10-12 färska champinjoner1 röd paprika1 ask philadelphiaost2 dl grädde4-5 msk pesto2 msk honungsalt,pepparDela kycklingen i mindre bitar och stek så den får färg
Skiva löken fräs den tillsammans med bacon, när bacon och löken fått lite färg tillsätt tomaterna, fettutinin, peston, timjan och basilikum rör om smaksätt med krossad svartpeppar och salt
Röran smakar förträffligt bra tillsammans med pasta och lite riven ost, men jag kan tänka mig att det också kan vara gott att servera röran som tillbehör till annan mat, t
Pasta fylld med svamp är gott, och med tomat och mozzarella, med pesto. Jag har provat köttfärssås och fylld pasta, och här en svamp- och baconsås sprinklad med gräslök
Finhacka löken och vitlöken och låt den svettas i lite olja under några minuter i pastakastrullen. Koka pastan enligt instruktioner och häll över den i ett durkslag
en gul lök eller schalottenlök, skalad och finstrimlad. Den som vill göra såsen än mer pestolik kör den i mixer med lite mer olivolja innan peston blandas med den nykokta pastan