På min lokala affär hittade en rökt chorizo i delikatessdisken, den var dyrast i sammanhanget så den kan man hoppa över om man vill komma undan ännu billigare
300 g pasta. 150 g rökt skinka eller kalkon. 2½ dl Kelda® pastasås mild ost. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g pasta 150 g rökt skinka eller kalkon 3 dl tomatsås 2½ dl Kelda® pastasås mild ost 1 dl Arla Köket® riven ost mager
Koka pastan. Låt pastan rinna av och blanda ner tomatsås, ostsås och skinka. 300 g pasta. 150 g rökt skinka eller kalkon. 2 1⁄2 dl Kelda® Pastasås mild ost
Vill man går det utmärkt att tillägga grillad kyckling, röktkalkon eller räkor. Börja med att sätta på vattnet till pastan och hacka grönsakerna såsom önskas under tiden (skär moroten med en potatisskalare så det blir vackra långa stränger), lägg dom sedan i en stor skål
Blanda samman med övriga ingredienser och toppa salladen med pumpkärnor e dyl. Blanda samman citron, olivolja och ev lite honung till dressingen och ringla ovanpå och avsluta sedan med lite flingsalt