)Här är i alla fall en god kyckling som jag lyckades med, parmesanpanerad. Krydda med salt och peppar. Här är i alla fall en god kyckling som jag lyckades med, parmesanpanerad
Stek i rikligt med smör/olja – salta och peppra. Servera med valfritt tillbehör. 2 utbankade kycklingfiléer. se på instagram och hashtagga det #56kilo 2 utbankade kycklingfiléer
Doppa kycklingfiléerna i äggvita och därefter i mjölet. Hetta upp 1 msk olivolja i en stekpanna och stek kycklingfilén tills de har blivit gyllenbruna och är helt vita i köttet
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. 2 kycklingfiléer. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Linda några baconskivor runt varje kycklingfilé. Servera med sallad och potatis. Tycker man inte om sötpotatis så är denna rätt lika god med vanlig klyftpotatis
Idag lagar vi lite enkel vardagsmat, kycklingfilémed svamp, zucchini, tomat och härlig smält ost. Behöver du hjälp med att steka kyckling så kan du se hur man gör här
En av våra middagar förra helgen var fetaostfylld kycklingfilé inlindad i bacon med balsamicosås. Det känns som om jag bara har jobbat och sovit, jag har inte ens hunnit med ett träningspass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.