Parmarullar med basilika och soltorkade tomater recept

Fyllda parmarullar

Fyllda parmarullar

Jag har precis veckohandlat och kylskåpet och skafferi är nu fyllt med en massa gosaker som ska lagas under veckan
Chevréfyllda parmarullar

Chevréfyllda parmarullar

Mosa osten med creme fracihe och olivolja. Börja med röran. Hacka oliver, basilikanoch de soltorkadetomaterna
Förrätter till nyårs

Förrätter till nyårs

Chevréfyllda parmarullar. Smaka av med citronsaft och kryddor. Servera med varmt vitlöksbröd. Hacka oliver, basilikanoch de soltorkadetomaterna
Tilltugg före maten

Tilltugg före maten

salta mandlar, festaosttoppade crostini och crostini med en färskostfylld parmarulle på, med smak av soltorkadetomaterochbasilika
Tips på Alla hjärtans dag-menyer

Tips på Alla hjärtans dag-menyer

Chevréfyllda parmarullar. Pastasås med kyckling, soltorkadetomateroch fetaost. Här kan man ju använda ett pepparkakshjärta och skära ut brödet med för att få ett hjärtformat bröd
Tips på förrätter till nyårs

Tips på förrätter till nyårs

Chevréfyllda parmarullar. Lägg i räkorna och rikligt med hackad dill. Morotssoppa med räkost. Hacka oliver, basilikanoch de soltorkadetomaterna
Parmarullar, salamipasta och äppelpannacotta

Parmarullar, salamipasta och äppelpannacotta

Hacka ner soltorkadetomateroch blanda med färskosten, hackade valnötter ochbasilikan. Vi började kvällen med krämiga parmarullar på en bädd av röd mangold och fortsatte med en smakrik salamipasta med chili och vitt vin
Italienska parmarullar

Italienska parmarullar

Smaka av med salt och peppar. Blanda med crème fraiche. Strimla basilikaochtomater. ett knippe färsk basilika

Picknickmat

Blanda vinäger och olja, smaksätt med salt och peppar. Servera med ett gott bröd. Crème fraiche, parmaskinka, färsk basilika, soltorkadetomater, salt och peppar

Pesto

Gjorde egen pesto - det gör jag i och för sig alltid - till parmarullarna från tidningen Mat och hälsa