Pannbiff med stekt lök och skysås. Köttfärsbiffar med tzatziki och rostade rotfrukter 4 port. Efter en lång och intensiv helg och massor med besök av råttköpare och punkter i almanackan som bockats av rundade vi av kvällen igår med dessa goda tacorullar
De här pannbiffarna är lite mer exotiska än de traditionella med stekt lök. Vi serverade de med klyftpotatis och tzatziki som jag bara rört ihop fort med turkisk youghurt, riven vitlök, riven gurka, salt och peppar
Forma till biffar modell pannbiff. En tidigare middag lämnade efter sig en tzatziki som jag till den här rätten piffade till med bland annat tärnat äpple, curry och bostongurka
Bifteki, en färsbiff från Grekland som precis vår pannbiff finns i olika kryddningar. Jag serverade mina bifteki med ugnsrostade rotsaker, ugnsbakade körsbärstomater och tzatziki
Att ha i fetaost i smeten när man gör pannbiff är jättegott, det är allra godast med lammfärs men det fick jag tyvärr inte tag i denna gången så det blev vanlig nötfärs
Istället för tacofärs så gör kryddigabiffar o servera med tzatziki o grönsaker till. 2 pers 300 g köttfärs 2 mak oxfond 1 msk timjan 1 msk oregano 1 krm av gurkmeja , chiliflakes ,smokey paprikapulver ,salt o peppar forma till halv tjocka korvar o stek
Kom ihåg att det här receptet kanske kommer att ändras sen, har du några goda pannbiffar själv som du brukar göra så kan du ta det receptet och bara blanda i baconet