Blanda smeten med färsen, kalvfond och soja. nötfärs. blandfärs. Forma fyra stora pannbiffar och stek dem sakta i smör och lite olja tills de är knaprigt gyllenbruna, 4–5 minuter på varje sida
Arbeta in färsen. Servera pannbiffarna med potatismos (eller kokt potatis), gräddsås och lingonsylt. Forma ganska stora ovala biffar av färsen (blöt händerna i kallt vatten så går det lätt
Blanda smeten med färsen, kalvfond och soja. Forma fyra stora pannbiffar och stek dem sakta i smör och lite olja tills de är knaprigt gyllenbruna, 4–5 minuter på varje sida. 300 g nötfärs. 300 g blandfärs. 300 g nötfärs 300 g blandfärs 2 medelstora gula lökar smör och olja till stekning 3 potatisar, kokta 1 dl gräddmjölk (0
I give you, pannbiff med lök, gjorda på Quorn Färs. Ha därefter ner färsen (halvtinad), sojan, fonden och mycket svartpeppar och blanda snabbt ihop med händerna till en jämn smet, utan att krossa quornfärsen för mycket
Skiva och hacka en lök till färsen. Skriv ut Dela E-post Pinna 594 1 kg fläskfärs. Så här gör du Blanda mjölk, grädde och ströbröd, ställ åt sidan och låt svälla ca 20 -30 min
Blanda alla ingredienser i köttfärsen utan lök och fetaost. Blanda ner i färsen. Till detta hade vi hemlagat potatismos och färska champinjoner som jag skivade och stekte, varefter jag hällde i ca 3 dl grädde i stekpannan. 850 g blandfärs
Tillsätt färsen och blanda om ordentligt. Pannbiffar. Pannbiffar. Servera pannbiffarna med klyftpotatis, broccoli och lite lingonsylt eller rårörda lingon
Blanda ner färs, riven lök eller lökpulver, ägg och kryddor. Pannbiff med löksås, lingonsylt och potatis är en av svenskarnas favoriter när det kommer till husmanskost