Pannbiffar med ugnsrostade rotfrukter och gräddsås
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 0.5 dl Ströbröd
  • 1 dl Vatten
  • 1 st Ägg
  • 1 tsk Salt Fint
  • 3 krm Svartpeppar Malen
  • 1 tsk Timjan - torkad
  • 2 tsk Senap Dijon
  • 500 g Köttfärs - Nöt
  • 0.5 msk Olivolja, Extra Virgin
  • 0.5 msk Mat & Bak Smör
  • 250 g Potatis Fast
  • 300 g Vanliga morötter
  • 300 g Persiljerot
  • 1 msk Olivolja, Extra Virgin
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 dl Vispgrädde
  • 1 dl Creme Fraiche Naturell
  • 0.5 dl Vatten
  • 1 msk Japansk soja
  • 1 msk Senap Dijon
  • 1 krm Timjan - torkad
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 4 msk Rårörda Lingon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.