Åh, vad underbart skönt det är med fredag och att ha en ledig helg framför sig. För er som vill laga till något smarrigt i helgen kan jag rekommendera denna rätt som jag lagade tillsammans med mina fantastiska syster-söner som båda två arbetar som kock
Med en rejäl skvätt grädde och lite kryddpeppar i pannbiffssmeten smakade biffarna fantastiskt gott. Servera biffarna medgräddsåsen, den stekta löken samt med kokt smörslungad broccoli
Ugnsrostad butternutpumpa medrotfrukteroch brysselkål. Då kan man servera dessa grönsaker med en bit kött eller kyckling, eller till ochmed vegetariskt med en god hummus, tzatsiki, hembakat bröd och kanske lite små plock av oliver och fetaost
Blanda färsen med majonnäs, lökpulver och salt och peppar. Tillsätt crème fraiche, soja, vinäger, krossade grönpepparkorn, Philadelphiaost och vitvinsvinäger och vispa slätt
Servera med kålen och njut. Min kål serverade jag till smaskiga köttbullar medgräddsås, gott, gott. Har ni problem med att komma på goda grönsakstillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.