Ta av från plattan, krama vattnet ur engelsktalande och vispa i dem ,vispa till sist i yoghurten. Sila nu bort vaniljstången och häll upp panna cottan i i en stor form eller portionsformar ,åt stå i kylen att stelna i några timmar
Kok opp fløte og tilsett sukker, yoghurt og vanilje - både frø og stangen. Det var utgangspunktet mitt, og siden jeg hadde behov for å lage noe lettvint - og gjerne noe jeg kunne gjøre klart dagen i forveien - falt valget på sjokolade-panna cotta med lokk av blodappelsinfiléter og innkokt appelsinjuice som jeg laget gelé av
Dersom du ønsker en litt syrlig smak, er det godt å blande oppi litt tyrkisk yoghurt. Vi hadde panna cotta på lørdag, og restene vil hadde på søndag muliggjorde endelig at jeg fikk tatt bilde i dagslys
Den gör du genom att torrosta havregryn i en panna tillsammans med salt och kardemumma. Denna gång kom det till den vanliga frukostskålen, som jag tror finns i många hem, nämligen yoghurt med någon form av müsli och bär/frukt på toppen
Perfekt bjudrätt med allt i en panna i ugnen. 2 dl turkisk yoghurt. Godkväll. Fredag, ledig helg, massor att göra, en ny slags trötthet som slagit till, nya symptom på Daga har dykt upp så nya provtagningar imorse, ett bra möte på förskolan, en mysig middag
Stek i stekpanna, eventuellt med lite rapsolja/kokosolja om du inte har en non-stick panna. Jag serverade dem med varma hallon, yoghurt och basilika - och jag vet att basilikan låter knas, men gud vad bra det passar till saffran
Stekt gröt är nämligen kall gröt, som pimpas i en stekpanna när den har stelnat. ½ dl grekisk yoghurt. Stek det mjukt i lite smör, tillsammans med kanel och agave, i en panna
Rosta nötterna i en torr panna. Servera chiapuddingen med grekisk yoghurt, apelsin och nötter. Låt nötterna ligga kvar i pannan tills de torkat på nytt
Hacka hälften av myntan och blanda med äpple, vitlök och yoghurt. Stek potatisen i smör-&rapsolja i en stor stekpanna på medelvärme tills den blir nätt och jämt mjuk
Häll kokos i en panna och rosta på medelvärme till gyllenbrun färg. Att göra glass är ingen konst, speciellt inte denna otroligt fräscha variant på sorbet/isglass med smak av ananas gjord på yoghurt och som jag serverade med rostad kokos