Pannacottamed nougat jag älskar båda delarna så det kan ju inte bli bättre än så. Jag dekorerade mina med en smalskiva nougat en liten mörk tryffel och lite pärlströssel
pannacotta. Vid servering, toppa med några hackade, rostade hasselnötter. Fördela pannacottan i 6 vattensköljda glas. Fördela rabarberkompotten över pannacottan i glasen och ställ kallt i minst 1–2 timmar, gärna till nästa dag
Koka upp grädde och mjölk med vaniljstång och socker. Spritsa ut körsbärskräm på pannacottan. Rör sedan ner gelatinbladen och när det hela svalnat något, rör ner yoghurten
gelatinbladen att mjukna i en skål med kallt vatten. En av mina favorit desserter, helt ljuvlig i sin enkelhet denna gång blev det bara vanilj till samksättning
Pepparkaka är nog den mest ultimata julsmaken och det jag förknippar mest intimt med julen. Den här pannacottan är upp-poppad med en pepparkakskolasås som tar den en nivå högre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.