Servera med hackade jordnötter, citron, vårlök och soja. Jag verkligen älskar PadThai. Detta efter att ha kikat runt och samlat lite inspiration från flera olika PadThai recept
Blanda pressad citron, fisksås och socker tills sockret har lösts upp. Jag hittade lite olika recept på padthai och bytte ut och lade till så att det passade det som fanns hemma
Vegansk PadThai – Jävligt Gott Festivalkäk med Bråvallafestivalen. Först ut var hamburgaren jag lagade tillsammans med Burgerdudes, och nu kommer här ett recept som jag ta me tusan är ÄNNU mera peppad på
Vegansk PadThai – Jävligt Gott Festivalkäk med Bråvallafestivalen. juice från 1 citron. Pressa över juice från 1 citron och låt dra minst 30 min innan servering
Vi beställde mat från thaikrogen runt hörnet och festade till det med vegetariska vårrullar, gryta med röd curry och thaibasilika och padthai med tofu (vill man göra egen padthai har jag ett grymt recept här)
bit citron. En av mina, och jag gissar mångas favorit rätt från thailand är padthai. Egentligen ska man äta det här med lime, men jag hade ingen så syran fick komma från en citron istället