Det ska vara gult och sött på påsk, här är en skapelse av både mörk & vit choklad samt mycket passionsfrukt, en självklarhet när jag fick i uppdrag av Löfbergs Lila att skapa en god påsktårta
Till påsk bakade jag den här goda chokladtårtan. Skillnaden mellan denna tårta och den jag har delat med mig innan, den här chokladtårtan är att jag har använt matolja som fett istället för smör, och bakpulver istället för bikarbonat
Lägg samman och stryk ut resten av cremen på ovasnpå och runt tårtans sidor. Fyll 1/3 av nougatcremen mellan de två bottnarna och strö över den krossade Daimen
Smörj resten av cremen på toppen. Låt svalna i minst 6 tim och vispa sedan till en luftig creme. Smörj 2/3 af cremen på tårtbotten och lägg den andra tårtbotten ovanpå
Det blev påsktårta bakad även i år. Rör sedan ner creme fraiche och därefter den vispade grädden. 3 ägg1, 1/4 dl socker3 dl vispgräddeFinrivet skal av 2 citroner3/4 dl citronsaft2 dl creme fraiche1/2-1 burk färdigkokt kondenserad mjölk a 397 g som kolasåsGarnering
Till dessert bjöd jag på en påsktårta. Vad tycker ni om påsken som högtid. Jag diggar den hårt, saknar dock att inte få spendera massa pengar på alla paket som man gör till jul