Citroncheesecake med kokosmousse
Anna
Anna
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15 muffinsformar Vi
  • 24 cm form
  •  
  • Citroncheesecakes
  • 150 g digestivekex
  • 75 g smör
  • 300 g philadelphia
  • 1,75 dl kesella
  • 0,5 dl grädde
  • 50 g vit choklad
  • 3 msk lemon curd
  • Skal från 1 liten citron
  •  
  • Gör såhär
  • – Sätt ugnen på 175 grader – Mixa digestivekex till smulor. Tillsätt smör och fortsätt mixa tills det blivit fast så man kan trycka ut i formar.
  • – Tryck ut i formar med hjälp av en sked och ställ in i ugnen i 10 minuter – Vispa philadelphia och kesella i en bunke.
  • – Blanda ner socker, maizena och vanilj, sedan ett ägg i taget.
  • – Smält chokladen och vänd ner den tillammans med grädde, lemoncurd och citronskal.
  • – Fördela cheesecaken i formarna och ställ in i ugnen i 30 minuter – Låt dem svalna i kylen i någon timme innan du klickar/spritsar på kokosmoussen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.