Om en vecka börjar påskhelgen och ett givet kött att servera under denna högtid är just lamm. Så varför inte bjuda på just lammrostbiff denna påskafton
På mina två kvadrat så blir påskalammet enkelt och framförallt grillat. Pappa brukar alltid servera en ärtpuré med mynta till lammet och här är min egen variant
En av påskdagarna avnjuter vi förstås också påskalammet. Jag älskar påsken. I år känns det extra trevligt eftersom påsken är så sent så att det faktiskt är riktigt vårligt
Populära inlägg. Ugnsbakad gös. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj
Populära inlägg. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Vad är väl mer påskigt än påskalammet. Jag lagar det helst på sydfranskt vis med mycket vitlök och rosmarin – och dessutom gärna både mer örtkryddor och rivet citronskal för extra fräschör