Påskalammet med portvinssås
matstugan
matstugan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Då kör vi med det första receptet. Ska försöka hinna med de andra under morgondagen.
  • Du behöver (för sådär 6 pers)
  • 2½ kg lammstek med ben (eller sådär 2 kg utan ben)
  • 5-6 skivor parmaskinka
  • 5 vitlöksklyftor 1 citron (skalet)
  • 3 kvistar rosmarin
  • 25 g smör (rumsvarmt)
  • salt, peppar
  • Du behöver
  • 2,5 dl portvin
  • 1 msk vetemjöl
  • 25 g smör
  • 1 msk olivolja
  • 2 stora rödlökar
  • 6 dl köttbuljong
  • 1 msk rödvinbärsgelé

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.