t bulgur. Tabbouleh gjord på helt bovete blir en glutenfri historia. Vill du testa att göra tabbouleh på matvete så kika på Tabbouleh på matvete, nästan samma rätt men lite olika tillvägagångssätt med matvetet
Jag vet att det bara är vår, men i onsdags fick jag sommarfeeling och blev sugen på sommarmat. Blanda den fluffade bulgurn med kikärtorna, olivolja, frukt, nötter och mynta
Halloumifyllda aubergineskivor, eller auberginelindad halloumi om du föredrar det, läggs ovanpåtomatbulgur och så på med parmesan innan allt gratineras i ugnen
Koka bulgur i vatten och grönsaksbuljong enligt anvisningen på förpackningen. Som tillbehör till det grillade köttet gjorde jag en stor sats Tabbouleh som är en vegetarisk rätt med bulgur, finhackade tomater, massor av persilja och finhackad lök
Blanda crème fraiche och pesto grovt. Koka bulguren i buljongen enligt anvisningarna på förpackningen. Om det finns någon sky från kycklingen, tillsätt det till bulgurblandningen
Blanda ut bulgurnpå plåten och toppa med srirachamajo och sesamfrön. Idag tänkte jag bjussa på ett enkelt men ändå mycket välsmakade plåtrecept från förra veckans matsedel, nämligen
Denna gång fick det bli en rätt som jag inte ätit på åratal. Koka bulgurn. Smaksätt med vitlök, paprikapulver och soja och blanda ner den kokta bulgurn
Koka bulgurn enligt anvisningarna på förpackningen. Klipp ryggfenorna av sillfiléerna och lägg dem med skinnsidan uppåtpå en ugnsplåt, gärna på ett bakplåtspapper
Den enda nackdelen är, enligt resten av min familj, att om det hamnar tillagad couscous eller bulgurpå golvet och man sedan råkar trampa in detta i strumporna är det jättesvårt att få bort (i-landsproblem), så se för allt i världen till att detta aldrig händer