Squashbiffar med gyroskryddad bulgur, fetaost och tzaziki
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Squashbiffar
  • 20 biffar 2 normalstora squash (ca 750 - 800 g)
  • 1 tsk salt
  • 1 liten gul lök
  • 1 vitlöksklyfta 1 tsk torkad mynta
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 2 ägg
  • 1 ½ dl vetemjöl
  • 2 dl ströbröd
  • Olivolja till stekning.
  • Gyroskryddad bulgur
  • 3 dl normalstor bulgur
  • 6 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • ½ - 1 tsk gyroskrydda (se här)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.