Lägg köttskivorna på bänken. Lägg lök, morotsstavar och cornichoner längst ner på köttskivan. Bräsera köttet i cirka 45 minuter eller tills det släpper från spettet
Lägg på soltorkade tomater, tapenade, färskost, parmesan och vitlösksbitar på varje köttskiva. Oxrullader med medelhavsfyllning - utbankad lövbiff fylld med soltorkade tomater, tapenade, färskost, vitlök och parmesan i gräddsås
Lägg en klick av fyllningen och en bit saltgurka i mitten på varje köttskiva. Tillsätt vatten och kalvfond och låt rulladerna puttra långsamt ca en timme eller tills köttet känns mört
Lägg ut köttskivorna och bred på fyllningen. Rulla ihop köttskivorna och fäst med tandpetare. Täck med lock och låt köttet puttra på svag värme tills det är mört, ca 45 minuter. 1 köttbuljongtärning
Oxrullader, ett måste varje höst. Oxrullader med Hasselbackspotatis600 g lövbiff1 gul lök2-5 msk dijonsenap (beroende på hur mycket du gillar - jag gillar massor)1 dl hackad persilja2 dl hackade saltgurkor2 morötter i stavar. På varje köttskiva brer du ut du senap, gurka, persilja och 1-2 morotsstavar. Tillsätt vatten och kalvfond och låt rulladerna puttra långsamt i 1 h eller tills köttet känns mört