Just kokt potatis är inget tillbehör som liger mig särskilt varmt om hjärtat men så här omgjord till frasiga potatisbakelser så blev de en solklar favorit som tillbehör till oxfilén vid nyårsmiddagen
Det blev potatisbakelser, oxfilé o rödvinssås till varmrätt. Oj vad den här helgen rusade förbi. Idag är det måndag, Bella är tillbaka på Balettakademien i Stockholm efter en månads ledighet
Fin oxfilé i tournedosbitar. så var det den goda lyxiga potatisbakelsen med smördeg baserad på riktigt smör, specialköpt från Picard, eftersom de har riktigt smör, inte margarin i sin deg
Vilket ställe o så mycket skratt o mys vi har haft dessa dagar. Jag är så lycklig o tacksam. Så många bilder jag har haft att sortera o överföra därav mitt sena inlägg
Okej. Förra fredagen (nån dag innan kanske. ) kom Manne på "lite spontant" som alltid med oss att det vore kul att träffas på en liten spontanare hemma hos er