Varje deg är unik. Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillernafinfördelas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på dettillsammans med mjölk och grädde
Färga med karamellfärgmom du vill. Men han fickalltidihopdetsåvi kunde dekorera. Ett traditionellthus ska väl explodera i färg med så många non-stop man får på taket, tre sorters färgad kristyr och en massa tomtar
Jag lagar mycket husmanskost på jobbet, det ska va â€riktig mat†här minsann. Om ni tycker det är intressantså lägger jag upp recept de gånger jag hinner o tillfälle ges, men bilderna får ni levererade ilite sämre kvalité då förstås eftersom jag fotar med iPhonen
Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på ilivetså ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Såvill jag också passa på att säga - det är himlaroligt med alla kommentarer. Detgår åt många. Jag är ju inteså bevandrad när det gäller alla miljonerfunktioner på denna kära apparat
Och när vi ändå är inne på ämnet topping (smidig övergång) så kan vi väl prata lite om de här auberginskivorna som jag toppade med ungefär allt jag hittadei kylen
Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka. Men det skall inte vara krångligt, såidag blev detItalienskacantuccini… super goda
Jag villinte gnälla, är tokrädd för att bli en som gnäller. Detta är inte lätt och jag är fullt medveten om att detfinns massor av människor som har det värre än jag, men idag
Igår när jag försökte kurera min onda rygg utspelade sig denna lillakonversation. En perfekt rätt också om man gjort iordning allt hackade och delat kycklingen kvällen innan, så stoppar man in allt efter jobbet i en kall ugn och vrider på för att sen exempelvis åka på fotbollsträningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.