1 dl olivolja . 200 g digestivekex med choklad. 1 dl olivolja . 200 g digestivekex med choklad. Här kommer några tips på vad ni kan ställa på bordet till midsommar
Koka upp en liter vatten med olivolja, persilja, lök, två hela vitlöksklyftor och selleri. 100 g smör½ dl salta jordnötterca 12 digestivekex. Chèvresallad med röda linser300 g röda linser2 vitlöksklyftor2 selleristjälkar1 gul lök1 knippe bladpersilja1 msk olivolja1 ask cocktailtomater, ca 15 st1 knippe gräslök250 g chèvre2 msk grovhackad bladpersilja. 1 dl olivolja½ dl citronjuice3 rivna vitlöksklyftorsalt och peppar. ca 12 digestivekex
½ dl olivolja. Frusen cheesecake , 8-10 bitar 6 Digestivekex (gör du den under vintern så ta pepparkakor) Skål 1. Ceviche på pilgrimsmusslor , 4 förrätter 8-12 pilgrimsmusslor, tunt skivade 3 lime, rivet skal från 1 saften från 3 1 röd chili, finhackad ½ tsk flingsalt ½ dl olivolja ½ röd paprika, finhackad ½ gul paprika, finhackad 1 salladslök, strimlad svartpeppar Lägg de skivade pilgrimsmusslorna på ett djupt fat
Fräs löken och vitlöken i olivolja tills den mjuktnat och tillsätt tomatsåsem och kryddorna. Hans allra första skolvinterdag och jag var smått blödig när jag igår kväll märkte upp hela hans skridskoutrustning, packade små bullar och digestivekex i hans lilla matlåda och sen stuvade ner allt tillsammans med en stort päronmer i hans bag
Blanda olivolja med vitlök, chili, saffran och citronskal samt -juice. 2 msk olivolja. 6-10 digestivekex, pepparkakor eller andra kex/cookies, fint krossade. 2 msk olivolja
KramGlimmergatans SommarpastaBlandad sallad Cocktailtomater, deladeOlika sorts salamiRiven citronHyvlad parmesanostOlivoljaFärsk pasta med basilika fyllningFärsk basilikaGör så här
2 msk olivolja. 1 dl olivolja. 180 g (12st) digestivekex. Så blev det i till slut av att vi firade födelsedag, om än något försenat men vad spelar det för roll
Vispa ihop limeskal, limesaft, olivolja och vinäger. -) Botten med Digestivekex och smör blev alldeles hård i frysen så nästa gång skippar jag den för glassen var mycket god i sig själv
Pensla köttet med olivolja. 2 msk olivolja till pensling. 3-4 msk olivolja. 150 g digestivekex. Kör digestivekexen till smulor i matberedare, blanda med det smälta smöret och fördela i 4-6 små glas eller skålar. 3-4 msk olivolja. 150 g digestivekex