Härlig vegetarisk plockmat till sommarbuffén
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 bitar Botten
  • 100 g smör
  • ½ dl salta jordnötter
  • 12 digestivekex
  • 200 g cream cheese
  • 250 g ricottaost
  • 3 dl riven parmesanost
  • 2 ägg
  • 2 krm salt
  •  
  • Dekoration
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 selleristjälkar
  • 1 gul lök
  • 1 ask cocktailtomater, ca 15 st
  • 1 knippe gräslök
  • 2 msk grovhackad bladpersilja
  •  
  • Dressing
  • 4 äggvitor
  • 1,5 dl strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.