Vispa ihop ägg och creme fraiche och krydda med salt och peppar. På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt
Blanda créme fraiche, grädde (ovispad) med veggelspulvret, Värm i en kastrull på medelvärme under omrörning i några minuter, gräddblandingen tjocknar snabbt
Blanda sen örterna med creme fraichen och det avsvalnade citronkoket, smaka av svartpeppar. Den här lilla smarriga aptitretaren passar helt utmäkt till välkomstbubblet på Nyårsafton
Vispa ihop ägg och crème fraiche. Här kommer jag med några tips på förrätter på nyårs. I med creme fraichen, riven vitlök, hackad lök, citronsaft, salt och peppar, färsk persilja
Rör ner creme fraichen. 2 dl creme fraiche. 2 dl creme fraiche. Laxfyllda kroppkakor med smörsås. Låter kanske konstigt, men era gäster kommer att slicka tallriken och be om receptet
Tillsätt crème fraiche, grädde och sist tomatpuré. Så var vi framme vid huvudrättstips till nyårs. Koka upp grädde, creme fraiche, vatten, fond, buljongtärning, fransk senap och citronsaft