Riv ost och blanda med senap, grädde och finhackad gräslök. 800 g g Norsk Torskfilé, utan skinn och ben Norsk Torskfilé, utan skinn och ben. 1 msk msk senap, grov senap, grov. Ingredienser Antal portioner - + 800 g g Norsk Torskfilé, utan skinn och ben Norsk Torskfilé, utan skinn och ben 100 g g ost, vällagrad ost, vällagrad 1 msk msk senap, grov senap, grov 2 msk msk matlagningsgrädde matlagningsgrädde 2 msk msk gräslök, färsk gräslök, färsk 0 salt och peppar salt och peppar Tomaterna 10 st st körsbärstomat körsbärstomat 1 msk msk basilka, färsk basilka, färsk 0 salt och peppar salt och peppar 0 olivolja olivolja Servera med 0 bröd bröd
Pensla på senap och klicka över lite smör. 4 skivor skivor Norsk skrei, skivor Norsk skrei, skivor. 1 msk msk dijonsenapdijonsenap. Ingredienser Antal portioner - + 4 skivor skivor Norsk skrei, skivor Norsk skrei, skivor 1 msk msk dijonsenapdijonsenap 60 g g smör smör 8 st st mandelpotatis mandelpotatis 2 msk msk rapsolja rapsolja 1 st st rödlök rödlök 2 st st salladslök vårlök 1 dl dl gräddfil gräddfil 80 g g löjrom löjrom 1 handfuller av handfull av dill dill 0 salt och vitpeppar salt och vitpeppar
Ganska fina laxbitar från odlad norsk lax (även om vi hittade något enstaka ben). Somrigt och fräschtDen här somriga salladen med zucchini och lax med en god senapsdressing passar att servera till varm nykokt färskpotatis
Blanda ner senap, salt, peppar och crème fraîche i formen. 600 g g Norsk Torskfilé Norsk Torskfilé. 1 msk msk senap, skånsk senap, skånsk. Ingredienser Antal portioner - + 600 g g Norsk Torskfilé Norsk Torskfilé 0,5 st st lök, gul lök, gul 3 st st äpple äpple 0,25 st st vitkål vitkål 1 msk msk senap, skånsk senap, skånsk 1 msk msk smör smör 1 dl dl crème fraïche crème fraïche
Norsk/samisk/norrländsk… Kan verkligen rekommendera den till er som tycker om såna filmer…. Med lite rostat franskbröd med ost, romansallad, bostongurka, senap & ketchup åt vi dom godare korvbugarna nånsin
Som första rätt valde både Anne och HC deras kvällens tips som var stekt levain med norsk och svensk getost varav den norska var en brunost och Kevin valde hällstekt renhjärta som serverades med krasse, fänkål, senap och stekt råg
Norsk sluring kan vi ju idag äta som en riktigt god grönsakssoppa, men tror föga att vi idag skulle önska äta den sluring som här i landet en gång åts av skogsarbetare, kolare och rallare
Clubsandwich på norsk torsk (4 portioner). 1 msk dijonsenap eller annan stark senap. Clubsandwich på norsk torsk (4 portioner). 1 msk dijonsenap eller annan stark senap
Vispa ihop vatten, smulad buljongtärning, senap, soja, grädde och mjöl i en kastrull. Att koka torsk på norskt vis innebär att man kokar fisken med mycket salt i
Kristina skinkan är helt enkelt en Norsk skinka, en produkt som är saltad och lufttorkad, men man kan lika gärna använda kallrökt renstek, rostbiff, basturökt skinka osv, och i den rullar man in en liten mängd stekta kantareller
Finländsk bondost, Norsk gårdsbrie,. tomatsalsa, surdegskrutong och senaps-gurka. Vill du kan du också röra i lite senap till den strimlade och ättiksmarinerade gurkan, jag valde att även använda senapsfrön till