Till det hela serverades färsk pasta och grönsallad. Kocken för dagen var härliga Karianne, som fått inspiration hos sin norske landsman Trines Mektige matblogg
Servera med pasta eller bröd, strö över lite färsk gräslök. 800 g g Norsk Torskfilé, utan skinn och ben Norsk Torskfilé, utan skinn och ben. Ingredienser Antal portioner - + 800 g g Norsk Torskfilé, utan skinn och ben Norsk Torskfilé, utan skinn och ben 100 g g ost, vällagrad ost, vällagrad 1 msk msk senap, grov senap, grov 2 msk msk matlagningsgrädde matlagningsgrädde 2 msk msk gräslök, färsk gräslök, färsk 0 salt och peppar salt och peppar Tomaterna 10 st st körsbärstomat körsbärstomat 1 msk msk basilka, färsk basilka, färsk 0 salt och peppar salt och peppar 0 olivolja olivolja Servera med 0 bröd bröd
Det är synd för en mjuk Pinot Noir funkar bra till torsk kokt på norsk, alltså med mycket salt. Koka pastan, fräs köttfärsen och häll i tomatsåsen – på 15 minuter har du skapat en bra köttfärssås (med lite hjälp av halvfabrikat)
Koka pastan. Blanda bacon och svampfräs med den färdigkokta pastan och tillsätt créme fraiche. Pasta. Fördela några nypor svartpeppar över laxfiléerna, halstra dem lätt i saltad, torr stekpanna på den sidan pepparn ligger
Servera med pasta eller pressad potatis och en grönsallad. pasta eller pressad potatis. Lägg laxfiléerna i smord form och lägg ett jämnt lager pesto på varje bit