Garnera gärna med färska örter, typ basilika. Kocken för dagen var härliga Karianne, som fått inspiration hos sin norske landsman Trines Mektige matblogg
Brödet är norskt och kommer från Sigdal bakeri. Du kan variera smaken på knäcket genom att strö över olika örtkryddor som oregano, timjan eller basilika
Salta och peppra, strö över hackad basilika och lite olivolja. 800 g g Norsk Torskfilé, utan skinn och ben Norsk Torskfilé, utan skinn och ben. Ingredienser Antal portioner - + 800 g g Norsk Torskfilé, utan skinn och ben Norsk Torskfilé, utan skinn och ben 100 g g ost, vällagrad ost, vällagrad 1 msk msk senap, grov senap, grov 2 msk msk matlagningsgrädde matlagningsgrädde 2 msk msk gräslök, färsk gräslök, färsk 0 salt och peppar salt och peppar Tomaterna 10 st st körsbärstomat körsbärstomat 1 msk msk basilka, färsk basilka, färsk 0 salt och peppar salt och peppar 0 olivolja olivolja Servera med 0 bröd bröd
norsk Jarlsberg. mynta eller basilika. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och rör i mjöl. Späd ut med mjölk och rör runt till dess att smeten är jämn och tjock
Norsk sluring kan vi ju idag äta som en riktigt god grönsakssoppa, men tror föga att vi idag skulle önska äta den sluring som här i landet en gång åts av skogsarbetare, kolare och rallare