För att göra cheesecakens botten. 280 g Philadelphia Classic Naturell. Blanda kexsmulorna med det smälta smöret och tryck in blandningen i botten av en 20 centimeters kakform med löstagbar botten
400 g Crème Bonjour Naturell cream cheese. Sätt ugnen på 150°C. Mixa kexen till smulor i en mixer. Har du ingen mixer går det lika bra att lägga kexen i en plastpåse och rulla en kavel över dem
Tips - vill man göra detta ännu nyttigare kan man använda sig av kvarg naturell och blanda i lite ekologiskt vaniljpulver för att få riktigt god smak på det hela
Cheesecake, pajer och tarte. Smaken på cheesecaken påminner om New York cheesecake, len och krämig. Du kan baka cheesecaken flera dagar innan den ska serveras, förvara den bara kallt i kylskåpet
3 pkt Philadelphia Classic Naturell 200 g. Smula 200 g Oreo-kex, t ex i en matberedare. Smält smöret. Blanda det smälta smöret med Oreosmulorna och tryck ut blandningen i botten på en springform klädd med bakplåtspapper
Jag tycker cheesecake är supergott men eftersom att jag alltid brukar göra en fryst variant så var jag lite skeptisk till hur denna bakade kaka skulle vara
I dag har jag gjort cheesecake muffins. Jag älskar nämligen cheesecake. Så vad kan då vara bättre än att baka portionsstora små cheesecakes i muffinsformar
600 g Arla® färskost naturell. 600 g Arla® färskost naturell 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 2 ägg 1½ dl strösocker 200 g vit choklad ½ tsk vaniljpulver finrivet skal och saft av 1 lime Mangosås
11 dl naturell kesella. 14 skivor mörk skånsk kavring 1 msk smör 2 tsk brödkrydda 300 g räkor, med skal 1 liten rödlök 3 ansjovisfiléer 2 msk gräslök, finskuren 0,5 citron, skalet 1 dl naturell kesella 1 dl crème fraiche dill, till garneringSkär bort kanterna på brödet och smula det grovt för hand