) var marängswiss en efterrätt vi hade ibland på fredags- eller lördagskvällar när jag var liten. Resultatet blev en Marängswiss cheesecake i glas med lite extra godis i sig och smaksatt grädde på toppen
Grädda mitt i ugnen i cirka 18-20 minuter, tills muffinsen är gyllenbruna. Låt muffinsen vila i formarna 5-10 minuter, lyft upp dem och låt de svalna helt på ett galler. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 447
Sötman och syrligheten varierar i olika bär så du kan även behöva dra upp mängden sötning med en tsk-msk eller så om du använder andra kombinationer av bär än anviget i receptet
För sponge tårtbottnen använde jag äkta vaniljpulver från V-sell. Strawberry Shortcake Cheesecake. Jag tror att många älskar att äta cheesecake som jag
En enkelcheesecake lagade vi till förra helgen. Mycket gott och enkelt. I frysen fanns det två portionsformar kvar med digestivebotten (smält smör och digestivekex) färdiga att fyllas
-) Ja så då blev man visst ett helt år äldre, nu för tiden får man tänka efter hur gammal man blir. Då gjorde jag en härligt underbar god cheesecake, fast så mycket cheesecake smakade den inte, då chessecakelagret inte är så tjockt och det även är fruktmousse på
Även cheesecake är en lika populär dessert som också serveras ofta i USA. När jag var i USA för ca 1 år sedan åt jag både cupcakes, cheesecake och gick på jordgubbsfestival i Alabama och åt färska jordgubbar och jordgubbsglass. Sprita ut smeten till små 5-kronor på plåt
Häll smeten i den avsvalnade formen och grädda cheesecaken ca 60 min i 175 grader. Denna cheescake med färska jordbubbar både i smeten och som garnering är både väldigt god och inte alls avancerad
Jag vet att muffins inte behöver dekorera mycket men det vill jag göra för mina söta StrawberryCheesecake Muffin, därför man kan göra mitt muffins blir mer godare och det är inte rätt om man inte har någonting fina på mitt lilla söta muffins
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.