Majonnäs. Friterade nässlor. Blanda i majonnäsen och crème fraiche och rör ihop till en slät blandning. Plocka nässlorna från de grövsta kvistarna och skölj
Rensa och plocka bort bladen från nässlorna. Vispa samman ägg, fiberhusk, bakpulver och majonnäs. När vattnet kokat upp, lägg i nässlorna och låt koka i ca
Lägg äggen på Spröda frökex med nässlor och vitlök, gurkskivor eller servera i en halv avokado. Vill du inte använda färskost så kan du ta majonnäs istället
Häll i oljan lite i taget och vispa hela tiden, så att såsen bildar en majonnäs. Koka upp vatten, lägg i nässelbladen i 10 sekunder så att de får ett uppkok, skölj nässlorna i kallt vatten
Förväll nässlorna, mixa dem sedan med lökbuljongen, smör, citronsaft, salt och peppar. När den är kall blandas den med majonnäs, hackad persilja, kardemumma, salt och peppar
Skölj nässlorna i kallt vatten. majonnäs, vitlök och gräslök. Mixa eller finhacka nässlorna och mortla dem sedan med olivolja för att få fram extra smak