Tvätta nässlorna väl. Lägg i nässlorna och ca 15 cm skuren purjo och låt koka i ca 15 minuter utan lock. Tillsätt 1 burk creme fraiche och koka upp. ca 2 l till 4 personer Tvätta nässlorna väl. Lägg i nässlorna och ca 15 cm skuren purjo och låt koka i ca 15 minuter utan lock. Tillsätt 1 burk creme fraiche och koka upp
"Torr, mycket frisk, aromatisk smak med inslag av nässlor, passionsfrukt, krusbär, kiwi och citron. I med creme fraichen, riven vitlök, hackad lök, citronsaft, salt och peppar, färsk persilja
Mycket frisk smak med inslag av krusbär, päron, nässlor och citrus. Aromatiskt, mycket frisk smak med inslag av krusbär, vit sparris, nässlor och gråpäron
Blanda ner crème fraiche, tomater, buljong, vinäger, timjan, oregano och paprikapulver. 2 dl crème fraiche, jag använde en smaksatt med soltorkad tomat och fetaost