svamp, räkor, sparris, musslor mm. Häll sedan i vinet och rör lite till. 1 rödlök eller några schalottenlökartyp 1 dl olivolja5 dl aborioris (risottoris)2-3 dl vittvinfond (välj smak utefter vad du ska ha i den och ha den till, tex. 1 rödlök eller. 2-3 dl vittvin
Godast av våra tre munsbitar tyckte de flesta att de gratinerade musslorna var. Till detta fick vi ett vittvin, Engel, Pinot Gris från Alsace Frankrike
Häll en skvätt vittvin blandat med lite fond i en ungsfast form. Vi hade isberg, ruccola, strimlade sockerärtor, körsbärstomater, en liten rödlök skuren i tunna skivor
då vi INTE äter vare sig bläckfisk eller musslor. lite rött vin. lite rött vin. 1 liten hackad rödlök. 1 finhackad rödlök. 1 liten hackad rödlök. 1 finhackad rödlök