Koka upp grädden, mjölken, sockret och den urskrapade vaniljstången. Vill du som jag göra allt från grunden så börja med fiskraguns fond, gå sedan på bruléen och avsluta med musslorna
mjölk. Fördela musslorna över fisken och häll över såsen. Blanda ner mjölet och späd med fiskspadet om du tinat fisken, med mjölk och grädden, Sammanlagt 6 dl vätska. 225 g musslor i vatten
Tillsätt hummerfond, purjolök, kräftstjärtar, musslor, räkor, krabba och dill. Rör ner vetemjölet och späd med varm mjölk under ständig omrörning, lite i taget
Vi har faktiskt firat Alla Hjärtans Dag redan i helgen eftersom jag skulle jobba ikväll, i lördags efter mello och barnen lagt sig festade vi loss på Heta räkor med habanero och vitlök, och Gratinerade grönmusslor med basilikasmör (Mattias köpt frysta, recept på förpackningen) och så bröd att doppa i spadet