Klicka ut muffinssmeten till hälften i muffinsformar, lägg en klick kanelklet och täck medmed smet. Alltså, det här är på riktigt den godaste muffinsen någonsin
till grundreceptet på muffins tillsätter man äppelbitar blandade med kanel och socker, och ovanpå dem strör man smuldeg (kallas crumble i engelska/amerikanska recept, och i Leilas bok också)
Klicka i lite vaniljkräm i mitten av varje muffins, strö över blåbär och toppa medsmuldeg. Smuldeg. Därefter toppade jag muffinsenmed en smultopping och vips blev det nästan som en liten blåbärspaj
Smuldeg. Här kommer receptet på mina rabarbermuffinsmed krispigt smulpajsströssel ovanpå. Hittade ett recept på äpplemuffins av Leila och använde det när jag bakade, men bytte ut äpplena mot rabarber
Strö lite smuldeg på toppen av varje muffins. Risken finns att muffinsarna annars inte jäser i ugnen. Tärna smöret och nyp ihop med havregryn, vetemjöl och strösocker i enbunke