Det här receptet ger ett mjukt, segt tunnbröd som är väldigt gott att äta med smör och ost. Men man kan trösta sig med att det går ganska bra att baka i vanlig ugn också
Servera direkt så inte tunnbrödet hinner att bli mjukt. Det ska bli varmt och mjukt. Har bland annat lagrad ost i kylen så kanske en liten förrätt medostflarnmed något litet gott på skulle kunna passa en kväll som denna
MjuktTunnbröd. Smöra tunnbrödet, lägg på lax på halva och bred på pepparrotsröran på halva. Rör ihop crème bonjour och crème fraiche med riven pepparrot och smaka av med kryddorna
Bred fyllningen över mjukttunnbröd och skär i lagom stora bitar. Tunnbrödrullarmed fyllning. Jag gjorde två sorters smördegssnacks och en tunnbrödrulle som skars i lämpliga munsbitar
mjukttunnbröd. Kalixlöjrom medvästerbottensoststicks. Här kan man ju använda ett pepparkakshjärta och skära ut brödet med för att få ett hjärtformat bröd