Stek på kycklingfärsenoch krydda med spiskummin, salt och peppar. Mixa dem tillsammans med oljan, pressad vitlök citronsaft, salt, peppar och lite vatten
Sätt ugnen på högsta temperaturen med grillen på och lägg in den delade paprikan. Bläckfisk behöver inte var segt som suddigummi, här är den långsamt tillagad i en god tomatsås och riktigt mör
Stänk över lite konjak, tillsätt timjan och smaka av med salt och peppar. Innan jag bjöd mina gäster på pastan provlagade jag med Clara för att komma fram till hur jag ville ha fyllningen
salt & peppar. Så otroligt gott med krämig tomatsås med god smak av parmesan och ricotta. Min matlust vill inte riktigt komma tillbaka så jag försökte väcka den med en gammal favorit
Smält smör i en stekpanna och stek kycklingfärsen. Rör i koriander på slutet och servera direkt. 500g kycklingfärs. 1 paprika, i bitar (en halv röd och en halv grön tog jag). Efter några minuter tillsätt den röda löken, kryddor och currypasta, fräs runt i ca 5-8 minuter. Häll i kokosgrädden och låt puttra i 5 minuter. Tillsätt övriga grönsaker och puttra vidare i 5 minuter till. 500g kycklingfärs
De är väldigt duktiga på att gå så det blev en tur i svampskogen och vi fick med oss några liter hem…kul att visa M&M vad man skall plocka och hur man gör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.